Etusivu / Tuotteet ja palvelut / Tuote- ja palvelukehitys

Tuote- ja palvelukehitys

LähiTapiola tarjoaa omistaja-asiakkailleen vahinko-, henki- ja eläkevakuutukset sekä pankki-, säästö- ja sijoituspalvelut. Fuusion myötä LähiTapiolan pankkipalvelut ovat yhä useamman suomalaisen ulottuvilla.

Yritysasiakkaille LähiTapiolasta löytyvät ratkaisut kaikenkokoisten yritysten omaisuuden ja toiminnan vakuuttamiseen, riskienhallintaan, työeläkevakuuttamiseen, henkilöturvaan, henkilöstön hyvinvointiin ja palkitsemiseen.

LähiTapiola-ryhmän tavoitteena on kattava terveys- ja hyvinvointipalvelujen strategia. Terveys- ja hyvinvointipalvelujen kokonaisuuden kartoittaminen aloitettiin vuoden 2012 lopulla.

Bonusturva ensimmäinen yhteinen vakuutustuote

Kesäkuussa 2012 LähiTapiola toi asiakkailleen uuden yhteisen asiakasedun, liikennevakuutusten Bonusturvan. Se suojaa bonusmenetyksiltä, jos takana on vähintään kolme vahingotonta vuotta. Bonusturva sisällytettiin Tapiolan ja Lähivakuutuksen henkilöasiakkaiden liikennevakuutuksiin, joissa täysi 70 prosentin bonus oli ollut vähintään kolme vuotta. Bonusturva lisättiin myös Lähivakuutuksen laajimpaan kaskovakuutukseen.

LähiTapiola toi osaksi koti-, maatila- ja kiinteistövakuutuksia turvan tulvavahinkojen varalle 1.1.2013 lähtien. Alkuvuonna 2013 tuotiin markkinoille yhteiset liikenne- ja kaskovakuutukset sekä yhteinen venevakuutus.

Pankkipalvelujen tarjonta laajeni

Pankkipalveluihin kuuluvat tilit, kortit ja verkkopalvelut, laina- ja rahoituspalvelut. LähiTapiolan sijoitusvalikoimaan kuuluvat talletukset, sijoitusrahastot, pääomaturvatut sijoitukset ja vakuutussäästämisen ratkaisut, arvopaperivälitys sekä varainhoito- ja Private Banking -palvelut.

Fuusion myötä Tapiola Pankin pankkipalvelujen tarjonta laajeni, sillä peruspankkipalvelut ovat saatavilla kaikissa LähiTapiolan noin 300 toimipisteessä.

Tapiola Pankki toi vuoden aikana myyntiin sijoitustalletuksia ja indeksilainoja, jotka ovat pääomaturvattu tapa sijoittaa epävarmassa markkinatilanteessa. Vauras-varallisuudenhoitopalvelu ja Private Banking kasvattivat suosiotaan.

Tapiolan MasterCard -kortteihin tuotiin ensimmäisten toimijoiden joukossa aluerajaus estämään väärinkäytöksiä. Asiakas voi verkkopalvelussa määritellä, missä maissa kortilla voi maksaa. Kortteihin tuotiin verkko-ostojen turvallisuutta parantava SecureCode -tunnistuspalvelu.

Tapiola Pankki kehitti uuden maatalousyrittäjien tarpeisiin suunnitellun tilin. Maatila- ja yritysrahoitusta tarjottiin edelleen LähiTapiolan nykyisille asiakkaille tarvittaessa.

Ratkaisuja pitkäaikaiseen säästämiseen

LähiTapiola tarjoaa asiakkailleen kattavan, tarpeen mukaisen henkilövakuuttamisen ja säästämisen kokonaisuuden. Vuonna 2012 tulevaisuuteen varautumisen ja sijoittamisen ratkaisut täydentyivät varainhoitovakuutuksen Tapiola Varainhoito Suomi Plus- ja Toimitila-sijoituskoreilla.

Tuotemuutos perustekorkoiseen Korko-Omavara-säästöhenkivakuutukseen teki siitä entistä asiakasystävällisemmän vaihtoehdon turvallisuutta arvostaville asiakkaille.

Henkivakuutus on etenkin nuoren perheen tärkein turva. Omistaja-asiakkaat saivat asiakasetuna viime vuonna henkivakuutuksen kaksi ensimmäistä vuotta yhden hinnalla. Suuren kiinnostuksen johdosta kampanjaa jatketaan kesäkuuhun 2013.

Henkilöasiakkaiden verkkopalvelu uudistui

Henkilöasiakkaiden verkkopalvelu uudistui keväällä 2012, jolloin myös sähköistä korvauspalvelua laajennettiin. Korvausta voi hakea sähköisesti, kun kuluja on aiheutunut sairastumisesta, tapaturmasta, matkalla sattuneesta sairaudesta tai tapaturmasta. Korvauksen saa parhaimmillaan saman päivän aikana.

Yrityksille uusia verkkotyökaluja työkyvyn johtamiseen

LähiTapiola tarjoaa kattavat vakuutus- ja henkilöstöriskienhallinnan palvelut yrityksille ja on pienyritysten vakuuttajana markkinajohtaja. Kansainvälisten kumppanien kautta LähiTapiola vakuuttaa ulkomailla toimivia yrityksiä.

Yritysten verkkopalvelu on maksuton työkalu, josta löytyy myös välineitä työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden kehittämiseen. Alkuvuonna 2013 verkkopalveluun tuli uusia verkkokoulutuksia työkyvyn johtamiseen ja työturvallisuusjohtamiseen.Yli 3 000 asiakasta vaikuttaa aktiivisesti LähiTapiolan toimintaan.

Nämä tuotteet huomattiin:

1

LIIKENNE- JA KASKOVAKUUTUSTEN BONUSTURVA

Ainutlaatuinen turva autovakuuttamisessa, joka turvaa bonukset vahingon sattuessa.

2

SÄHKÖINEN KORVAUSPALVELU

Asiakastutkimuksessa jopa 98 % käyttäjistä suosittelisi sähköistä korvauspalvelua tuttavalleen.

3

TURVALLISET MAKSUKORTIT

Tapiola Pankin korttien turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävät oman tunnusluvun valinta ja käytön aluerajaus.

 4

ELÄINVAKUUTUKSET

LähiTapiola on lemmikki- ja kotieläinten vakuuttajana maan huippua. Vakuutettuna on noin 100 000 koiraa ja kissaa sekä noin 24 000 hevosta.
                       
 5

PIENYRITYSTEN VAKUUTTAJA

LähiTapiola on johtava pienyritysten vakuuttaja Suomessa. Yrittäjätutkimuksessa 30 % yrityksistä ilmoittaa LähiTapiolan päävakuutusyhtiökseen.