Etusivu / Tuotteet ja palvelut / Palveluverkosto

Palveluverkosto

Fuusio toi lisää monipuolisuutta ja paikallisuutta palveluihin

Fuusion myötä LähiTapiolan palveluverkosto on laajentunut ja monipuolistunut. Asiakas voi valita itselleen sopivimman asiointitavan: akuutit asiat voi hoitaa puhelimitse tai verkkopalvelussa, mutta halutessaan voi piipahtaa lähimmällä toimistolla.


Toimistot

toimistot.jpg

LähiTapiolan toimisto löytyy noin 300 paikkakunnalta ympäri Suomea. Toimistoilla hoidetaan vakuutus-, pankki- ja sijoitusasioita sekä korvauspalveluja. Henkilökohtaisessa tapaamisessa voi käydä kerralla läpi kaikki talouteen liittyvät vakuutus- ja raha-asiat.

Franchising-palvelut
ja edustajat
palvelut_edustaja.jpg

Osa LähiTapiolan toimistoista on yrittäjävetoisia toimipisteitä, joista asiakkaat saavat samanlaiset palvelut kuin muistakin toimistoista. Paikallispalvelut eivät eroa ulkoiselta ilmeeltään mitenkään LähiTapiolan omista toimistoista. Edustajia työskentelee sekä toimistoilla että franchising-palveluissa. He palvelevat sekä konttoreilla että tekevät esimerkiksi koti-, maatila- ja yrityskäyntejä.Verkkopalvelu
verkkopalvelut.jpg

LähiTapiolan asiakkaat voivat pankki- ja vakuutusasioitaan verkossa. Pankkiasioiden hoitamiseen asiakas tarvitsee Tapiola Pankin verkkotunnukset, mutta vakuutusasioita voi hoitaa myös muiden pankkien verkkotunnuksilla. Verkossa voi ilmoittaa vahingoista ja tehdä korvaushakemuksia. Verkkopalvelussa voi lähettää myös viestejä asiantuntijoille suojatussa yhteydessä.


Puhelinpalvelu
puhelin.jpg

Puhelimitse voi hoitaa pankki-, vakuutus- ja korvausasioita. Puhelimessa voivat asioida niin henkilö- kuin yritysasiakkaat. Henkilöasiakkaiden vakuutusasioiden hoidosta vastaa LähiTapiolan asiakaspalvelukeskus, joka vastaa muun muassa asiakkaiden sähköposteihin ja www-lomakkeiden kautta tuleviin viesteihin. Oikeat puhelinnumerot kuhunkin tilanteeseen löytyvät LähiTapiolan nettisivuilta.Kotikäynti
kotipalvelut.jpg

Asiakas voi pyytää tapaamista myös yleisten palveluaikojen ulkopuolelle. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Tämä on harvinaisuus palvelumallien joukossa, jota etenkin lapsiperheet kiittävät. Käyntejä tehdään myös etenkin maatiloille ja yrityksiin.


Lisätietoa ja yhteystiedot:

www.lahitapiola.fi/asiakaspalvelu