Etusivu / Taloudellinen katsaus / Alueyhtiöt / Pirkanmaa

pirkanmaa_TJ.jpg

Toimitusjohtajan katsaus

LähiTapiola Pirkanmaa on uusin, mutta samalla kokenein vakuutusyhtiö ja pankki Pirkanmaalla. Osaavat ja aktiiviset ammattilaisemme huolehtivat asiakasomistajiemme asioista. Henkilökohtaisesti!

LähiTapiola Pirkanmaan toimialueella kilpailutilanne on pysynyt vakaana. Maakuntana Pirkanmaa kasvaa edelleen. Tälle kehittyvälle alueelle uudesta oman alueen yhtiöstä tulee alansa vahva, paikallinen toimija, joka lupaa turvata asiakkaittensa talouden ja elämäntyön.

Asiakkaan näkökulmasta palvelu pysyy kotikulmilla, vaikka Lähivakuutuksen ja Tapiolan toiminnat keskitetäänkin paikkakunnalla yhteen toimipaikkaan. Palvelu paranee ja monipuolistuu, ja edut paranevat. Uuden vakuutus-, pankki- ja sijoituspalveluja tarjoavan paikallisyhtiön syntyminen on niin iso asia sekä asiakkaiden että toimialan kannalta, että tällaista ei maassamme ennen ole nähty.

Asiakkaat etusijalla

Koska asiakkaamme ovat omistajiamme, on selvää, että asiakkaan etu on etusijalla. Koska keskinäiset yhtiöt eivät maksa osinkoja, fuusiosta saatavat hyödyt jaetaan omistaja-asiakkaille edullisina hintoina ja Suomen parhaina asiakasetuina.

Paikallisuuden ansiosta itsenäinen alueyhtiö päättää asioistaan, eikä vakuutuksenottajien rahoja ohjata muualle. Ne jäävät Pirkanmaalle hyödyntämään alueellista hyvinvointia. Paikallis-tuntemuksestamme on myös monenlaista hyötyä omistaja-asiakkaillemme.

Kokonaisasiakkuuksilla kasvuun

Vuonna 2013 panostamme kannattavuuden parantamiseen, joka on liiketoiminnan elinehto. Ristiinmyynnin kautta tarjoamme asiakkaillemme kokonaisasiakkuutta. Tällä toimenpiteellä takaamme kasvun. Tavoitteenamme on lisätä asiakasmääräämme 2 000 asiakkaalla vuoden 2013 aikana. Erityisesti pyrimme kasvattamaan osuuttamme yrittäjien ja pienten yritysten vakuuttajina.

Jatkossakin menestyksen reseptimme tulee olemaan jo vuosia hyväksi koettu: Kehitämme edelleen vahvuuksiamme eli aluerakennetta, keskinäisyyttä, henkilökohtaisuutta ja ammattitaitoista henkilöstöämme.

 Alueyhtiön tunnusluvut
Vahinkovakuutuksen maksutulo, milj. e
 55,0
Maksetut korvaukset, milj. e
 34,0
Asiakasmäärä
 109 000
Henkilöstömäärä
 142