Etusivu / Taloudellinen katsaus / Alueyhtiöt / Keski-Suomi
keskisuomi_TJ.jpg

Toimitusjohtajan katsaus

LähiTapiola Keski-Suomen paikallisuus ja kannattava liiketoiminta ovat alan parhaan palvelun kulmakiviä. Henkilöstö on motivoitunutta, mikä takaa loistavan palvelun.

Epävakaa taloudellinen toimintaympäristö ja kiristynyt kilpailu asettivat LähiTapiola Keski-Suomen muodostamiselle haasteita vuonna 2012. Pystyimme kuitenkin vastaamaan niihin hyvin. Uusi yhtiömme aloitti toimintansa 1.1.2013, jolloin meistä tuli Keski-Suomen suurin ja vakavaraisin vahinkovakuuttaja. Fuusion myötä ryhmämme palvelut kasvoivat ja pääsimme entistä lähemmäksi asiakkaitamme.

 

LähiTapiolalla laaja palveluvalikoima

Tavoitteenamme on saada loistavalla asiakaspalvelulla kokonaisasiakkuuksia ja maksutulon kasvua. Yhteisen tekemisen ja oppimisen kautta sekä motivoituneen ja osaavan henkilöstömme voimin olemme kyenneet tarjoamaan keskisuomalaisille koko LähiTapiola-ryhmän palvelukirjon, joka kattavuudessaan ja paikallisuudessaan on herättänyt suurta mielenkiintoa. Tämä on näkynyt maksutulon kasvuna ja toiminnan tehostumisena.

On ainutkertainen mahdollisuus olla luomassa merkittävää alueellista vakuutus- ja finanssiyritystä Keski-Suomeen. Uimme trendejä ja valtavirtaa vastaan. Tämä on rohkea tavoite, jonka uskomme näyttäytyvän asiakkaillemme poikkeuksellisena ja ihmisläheisenä palveluna. Ripeä korvauspalvelu, aktiivinen myynti- ja asiakaspalvelu ja laaja palvelurepertuaarimme hakevat vertaistaan.

Tulevaisuuden voittaja

Markkinaosuutemme vahinkovakuuttamisen markkinajohtajana on Keski-Suomessa noin 32 prosenttia. Aktiivisella yhteispelillä kaksi keskinäistä ja arvomaailmaltaan samantyyppistä organisaatiota löytävät parhaimmat ja fiksuimmat tavat toimia. Sen jälkeen kasvumme ja kehityksemme mahdollisuudet ovat omien korviemme välissä. Uskomme, että aidosti asiakkaan etua paikallisesti hakeva toimija on tulevaisuuden voittaja.

Jos onnistumme osittainkaan tavoitteissamme, uskomme, että LähiTapiola Keski-Suomella on erinomaiset mahdollisuudet lunastaa paikkansa asiakkaiden mielessä Suomen parhaana alueyhtiönä.

LähiTapiola Keski-Suomen laaja palveluverkosto sekä maakunnallisesti kompakti koko mahdollistavat hyvän yhteistyön hyvin erilaisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Kyse on laajoista kokonaisasiakkuuksista, mikä on pitkällä aikavälillä kaikkien etu ja osa vastuullista liiketoimintaa ja yhteistyötä.

 Alueyhtiön tunnusluvut
Vahinkovakuutuksen maksutulo, milj. e
 44,0
Maksetut korvaukset, milj. e
 25,0
Asiakasmäärä
 78 000
Henkilöstömäärä
 131