Etusivu / LähiTapiola / Asiakkaat kertovat

Asiakkaat kertovat

Miten asiakkaat ovat hyötyneet LähiTapiolan palveluista? Minkälaisissa tilanteissa LähiTapiolan puoleen on käännytty? Ohessa poimintoja tarinoista, joita on julkaistu LähiTapiolan Omatalous-liitteissä ja verkkojulkaisussa vuonna 2012.


Lue juttu klikkaamalla otsikkoa.

Henkilöstöriskit haltuun

Kausiluontoisella alalla mahdollisuus nopeaan ja toimivaan työterveyshuoltoon on elintärkeää. Tamperelainen MV-maalaus on satsannut henkilöstön hyvinvointiin.

Luoja koetteli, vakuutus turvasi

Terveys voi pettää yllättäen, vaikka olisi hyväkuntoinen ja elämästä nauttiva mies, kuten metsäammattilainen Juhani Salmela.

Hyvinvoivana työssä ja vapaalla

American Expressin työntekijät innostavat toisiaan elämään terveellisesti. Samalla vahvistuu työhyvinvoinnin perusta.

Sukupolvi vaihtoon sujuvasti

Kokemäkeläinen isäntä Sakari Ryyppö kehottaa ryhtymään sukupolvenvaihdokseen, kun myyjä on vielä hyvissä voimissa. Asiantuntijoiden apu on korvaamatonta.

Tarina irvistävästä laminaatista

Hämeenlinnalaisen Esa Viherän omakotitalossa sattui vuotovahinko, mutta vahingon käsittely ja korvaukset hoituivat onnistuneesti.

”LähiTapiolan kumppanuus vakauttaa liiketoimintaa"

Kilosoft pitää hyvää huolta henkilöstöstään. Yksi osoitus tästä on paras mahdollinen vakuutusturva, jonka LähiTapiola tuottaa.

Royal Ravintolat haluaa olla alansa halutuin työnantaja

Royal Ravintolat hyödyntää monipuolisesti LähiTapiolan vakuutusasiakkaille tarjoamia palveluja.

”Vakuutusyhtiöön kannattaa solmia kiinteä suhde”

”Vakuutusturva pitää sovittaa riskeihin. Muu on tuhoisaa, oli kyseessä sitten yli- tai alivakuuttaminen”, sanoo pakkausalan uranuurtaja Mauri Nurmio.

Positiivista värettä Eurofinsissä

Työhyvinvoinnin kehittämishanke on auttanut Eurofinsin henkilöstöä.

Tapiolasta asiantuntemusta Kaarikeskuksen riskienhallintaan

Kaarikeskus Vihdin Nummelassa tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja. Turvallisuus onkin yksi keskeisimmistä lupauksista, jonka ympärille yrityksen toiminta rakentuu.


Siili Solutions sai rekrytointiedun Tapiolan Hoitoturvasta

Siilissä on panostettu työhyvinvointiohjelmaan, joka mm. parantaa työantajakuvaa, sitouttaa henkilökuntaa ja vähentää poissaoloja.


Profile Vehicles nollasi työtapaturmien määrän

Iisalmelainen Profile Vehicles valmistaa kolme neljästä Suomen teillä vastaan tulevista ambulansseista. Profile Vehiclesin ja vakuutusyhtiön yhteistyö pitää sisällään mm. omaisuuden, yrityksen ja henkilöstön riskikartoitukset.